Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

lenny

Geschreven op: Dinsdag 9 Juni 2009 om 12:36
Ongepast of beledigend?

Hallo, ik moet binnenkort een arthrodese operatie ondergaan waarbij de VOET wordt vastgezet,dus niet de enkel. Graag zou ik van lotgenoten reaktie krijgen m.b.t. deze o.k. hoe gaat het met lopen? [afwikkelen van de voet kan nog wel] na zo''n ok. kan je [lange] afstanden blijven lopen. kun je nog springen ,rennen enz kun je nog allrlei schoenen aan b.v. hoge hakken. hoe is het met de pijn na de operatie, en de periode daarna? he snel ben je weer mobiel? graag reakties, bijv. dank, lenny 

Reacties op dit bericht:

Pagina 2 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Geschreven door: belinda op Maandag 1 September 2014 om 13:53 Ongepaste reactie?

Een jaar geleden ben ik van de trap gevallen. 3 x inmiddels geopereerd. Ze hebben in schroef in min voet laten zitten dus mijn linkervoet is nu stijf. Op vakantie geweest en positief gebleven . Alleen nu komt min grote teen omhoog heb een spalk gekregen alleen als ik deze omdoe dan verga ik van de pijn. Na een jaar zie ik het niet meer zo positief, terug namelijk bij af zo voelt het . Wie heeft dezelfde ervaring en kan me misschien vertellen of het nog goed komt


Geschreven door: Guillaume op Zondag 7 Juni 2015 om 17:23 Ongepaste reactie?

Ruim ''n jaar geleden bij SMK geopereerd door Dr.Louwerens voor een
triple artrodese.Operatie en verzorging was perfect.Ondanks fysio en
speciale schoenen is het lopen nog steeds zeer pijnlijk.


Geschreven door: antoinette op Zondag 16 April 2017 om 17:35 Ongepaste reactie?

hallo ik ben half jaar geleden aan mijn onderste sprong vast laten zetten ik kan niet lang staan lopen en nog veel meer waar ik beperkt in ben wie heeft dit ook
jullie mogen dit wel naar mij mailen
antoinette_schoot_uiterkamp@outlook.com


Geschreven door: Ruud op Woensdag 26 Juli 2017 om 00:57 Ongepaste reactie?

Ik ben in Okt.2016 geholpen aan een triple arthrodese aan de achtervoet links. Deze is door een ontwrichting (scheefstand) weer rechtgezet. Momenteel ondervind ik nog heel veel last met afwikkeling (afrollen), met name trap af nog steeds erg pijnlijk. Daarnaast lijkt het of ik de schroef in mijn achtervoet nog steeds voel bij bepaalde bewegingen, dit gevoel geeft een soort zwakte van de voet aan, net of je er doorheen zakt. Heeft iemand ervaringen hiermee en of goede tips voorhanden? Dank alvast.


Geschreven door: Tim op Vrijdag 19 Juli 2019 om 16:50 Ongepaste reactie?

Goedendag,

Dit is al ver na de datum dat je bericht gepost is, maar ik heb mijn hielbeen gebroken en zal ook een artrodese ondergaan.. Ik maak mij erg veel zorgen. Werk in de horeca en nu vervangend werk op kantoor. Ik heb een verkeerde diagnose gehad die ertoe heeft geleid dat ik te lang met een gebroken hielbeen gelopen heb. Nu dus blijvende schade. Hoe is het bij jou bevallen? Kun je inmiddels goed lopen?


Pagina 2 van 2 pagina's met reacties
[1 2]

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)