Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Wiek

Geschreven op: Zondag 14 Oktober 2018 om 14:52
Ongepast of beledigend?

Ik had al jaren last van mijn enkel,dat werd zo erg dat ik bijna niet meer zonder erge pijn kon lopen.Op 30 Juni 2018 ben ik in de St Maartens kliniek geopereerd en hebben ze het bovenste sprong gewricht met twee pennen vastgezet,na twee weken werd de open gips verwijderd zo ook de hechtingen, kreeg toen voor vier weken gips maar mocht de enkel totaal niet belasten,en zo veel mogelijk het been hoog houden.Ik heb mij echt goed aan de regels gehouden en had helemaal geen pijn meer.vier weken later werd de gips verwijderd en een foto gemaakt het zag er allemaal goed uit, dan hebben ze er voor zes weken loopgips om gedaan, ook toen totaal geen pijn.Toen de zes weken om waren weer een foto gemaakt het zag er prima uit,de botten waren goed aan elkaar gegroeid de gips mocht er af een kreeg voor vier weken een walker dat is hard plastic laars die veel steun geeft aan de enkel.Ik draag hem nu voor de laatste week,maar sŠvonds doe ik hem af als ik dan probeer te lopen voel ik een stekende pijn in mijn hiel, ik hoop dat dat door de tijd beter word, een schoen kan ik niet aan omdat de enkel nog behoorlijk dik is.Ik ben nu bijna vier maanden later en hoop nu echt dat er een eind aan deze periode komt, heeft iemand ook deze ervaring, en hoe lang duurt het voor je een beetje kunt lopen ,en de enkel dunner word?  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Darinca op Woensdag 31 Oktober 2018 om 00:56 Ongepaste reactie?

Ik heb ook de operatie gehad 3 maanden gips daarna de walker . Ik bleef pijn houden en wond was ieder keer ontstoken .. toen hebben ze mijn pennen der uit gehaald . Maar ik bleef pijn houden .. het is nu al 1 jaar zo... en ze weten in dat zhk niet wat het is .. nu ander kliniek gezocht en ik word daar opnieuw geopereerd .. ik heb iedere dag stekende pijn en kan maar 5 min lopen ... Hoop dat u dit niet allemaal mee maakt en anders trek op tijd aan de brl.. succes met hrt herstel


Geschreven door: Milou op Zondag 4 November 2018 om 17:04 Ongepaste reactie?

Ik heb deze operatie ook gehad, maar ik heb pas 6 weken gehad. Mij is verteld dat je na een drie maanden weer een beetje zelf mag lopen etc, maar dat je na een jaar pas verschil voelt vergeleken met de beginsituatie. Dus het is niet gek dat er nu nog geen verschil is. Je moet dus echt nog geduld houden en rustig aan blijven doen.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)