Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Anne

Geschreven op: Woensdag 10 Oktober 2018 om 09:19
Ongepast of beledigend?

Zucht. Helaas na een dik jaar enkelband klachten nog steeds niet er vanaf.
Ik post dit eigenlijk in de hoop dat iemand ervaring heeft hiermee?

Vorig jaar een enkelzwikking gehad. Gewoon lekker doorgevoetbald omdat er geen pijn meer was en dan is het in mijn ogen goed haha.
Nadat ik bijna wekelijks ging zwikken met een dikke blauwe enkel als gevolg toch maar naar de huisarts. In april er (via MRI) achtergekomen dat ik een enkelband ruptuur had. Nou, door naar de Orthopedisch chirurg.

In juni geopereerd (internal brace). Toen na 2 weken het loopgips eraf was merkte ik eigenlijk al direct verschil in mijn stabiliteit.
En na 3 maanden fysio elke week kreeg ik EINDELIJK groen licht om al rustig aan de loopoefeningen op te gaan pakken op het voetbalveld.
En terwijl ik terug naar huis loop na de fysio, stap ik de stoep af.. en jawel hoor. Daar gaat mn enkel.
Door de grond zakken van de pijn en de huisarts gebeld.
Aanstaande vrijdag moet ik weer terug naar mn orthopeed en dan hoor ik hoe of wat...

Vaak meer pijn aan de binnenkant van mn voet dan aan mn enkel (zwikking is naar buiten)... iemand een idee waar dat aan kan liggen?

Nu de pijn verbijten met koelen en hooghouden en hopen dat het gauw vrijdag is..

Tot overmaat van ramp afgelopen maandag ook nog mn avb examen van de motor gehaald en mocht eigenlijk 21 november afrijden. Dat zal er dus nu ook niet meer inzitten.

Iemand tips tegen de pijn? Of misschien hetzelfde meegemaakt en die mij kan vertellen hoe het bij hem/haar gegaan is??

Groetjes
Anne!
 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Marjolein op Dinsdag 23 Oktober 2018 om 19:07 Ongepaste reactie?

Hoi Anne,

Ik lees net je berichtje. Ik heb iets soortgelijks. Ook een enkelband ruptuur en ook nog de banden tussen kuit en scheenbeen die afgescheurd waren.
Ik heb vorig jaar juni een misstap gemaakt op de trap en daarna verkeerde diagnoses en verkeerde behandelingen gehad. Afgelopen maart ben ik geopereerd, ik had een steriele ontsteking. Ik kan nu redelijk lopen maar ben er nog niet. Nog steeds wel klachten.

Wat vervelend dat het bij jou ook nog niet veel beter gaat. Ik kan je eigenlijk ook geen advies geven. Ik hoop dat het gauw beter gaat en je examen motorrijden mag gaan doen.

Groetjes Marjolein


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)