Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Darinca Gerritsen

Geschreven op: Maandag 1 Oktober 2018 om 17:14
Ongepast of beledigend?

Bijna een jaar geleden dat ik er achter kwam wat er met mijn voet aan de hand was. 13 oktober 2017 geopereerd , mijn onderste spronggewricht is vast gezet met 2 pennen . 14x nieuw gips omdat ik een wond had die niet wou dichten. 17 januari 2018 mocht ik van mijn gips af , maar de wond wou niet sluiten en deed gewoon erg veel pijn. 16 april is opnieuw een operatie aan mijn voet geweest waarbij de pennen verwijderd werden . nu eenmaal 6 maanden verder en ik heb nog steeds behoorlijk veel pijn , waarbij ik mijn werk niet kan uitvoeren en ik dus al een jaar thuis zit. Het groene hart ziekenhuis die zegt ja alleen orthopedische schoenen kunnen nog een oplossing zijn. Waarbij ik dus verder ging zoeken en een second opinion aangevraagd heb , hierbij ben ik bij het Annatommie MC terecht gekomen , de eerste afspraak verliep goed en ze nam mij serieus waarbij ik de volgende dag al een MRI scan had . Hieruit bleek dat mogelijk mijn achillespees verkort was en er mogelijk toch iets aan mijn enkel was maar dat moest zei gaan bespreken met haar collega. 2 weken later kreeg ik een bericht dat ik moest komen en de uitslag wat ze gaan doen . na 1 november wordt ik geopereerd en gaan ze mijn achillespees verlengen en mogelijk kijk operatie enkel . Er is mogelijk een fout gemaakt in het vorige ziekenhuis . maar dat weten zei niet zeker . De pennen waren te groot , waardoor dit in mijn enkelgewricht is komen te zitten . Ik verga van de pijn , stekende pijn , ik kan mijn voet niet afwikkelen waardoor lopen lastig is . Nog heel even wachten tot 1 november . Heeft iemand zo iets ook gehad , en kunnen wij misschien er over praten ? hopen op een toekomst zonder pijn .  

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)