Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

MAW

Geschreven op: Woensdag 1 Augustus 2018 om 22:34
Ongepast of beledigend?

Hoi allemaal,
Ik ben eigenlijk op zoek naar positieve verhalen over hun revalidatieperiode. Ik ben zelf erg down en kom alleen maar horror-verhalen tegen online, waardoor ik dieper in de put raak.

Ik ben in januari geopereerd aan sprongbeen. Deze was gebroken. Vrij zware operatie, drie nachten in het ziekenhuis. Vervolgens heb ik 3 maanden in het gips gezeten. Sinds half april aan het revalideren. (veel oefeningen, zwemmen en 1x de week fysio)

Ik heb dagelijks extreem veel pijn en kan niks meer. Kan nog steeds niet werken en zit hele dagen thuis, omdat ik niet meer kan lopen. Ik heb veel pijn aan mijn enkel, shint splint etc.. Ik kan niet meer positief blijven en ik zie gewoon geen einde meer komen aan dit verhaal.

Zijn er mensen die ook drie maanden in het gips hebben gezeten en al het revalidatietraject door zijn? Met positievere ervaringen? Wanneer werd het beter voor jullie?

Lieve groetjes  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: J. op Donderdag 29 November 2018 om 10:41 Ongepaste reactie?

Ik loop tegen hetzelfde aan. Dus ik kijk mee!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)