Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Julietteleonie77@hotmail.com

Geschreven op: Donderdag 7 December 2017 om 00:05
Ongepast of beledigend?

Iemand al eens een distractie van de enkel ondergaan? Hoe lang na het verwijderen van het frame duurde het herstel? Hoelang heb je op krukken gelopen? Hoe heb je het ervaren? 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Bridget op Donderdag 8 Februari 2018 om 15:48 Ongepaste reactie?

De enkeldistractie was geen pretje maar ik zou het zo weer doen. Ik heb 10 jaar orthopedisch schoenen nodig gehad en ik had veel pijn. In 2007 werd ik de eigenaar van een iizarovframe voor 3 maanden en nu na 11 jaar loop ik nog steeds zonder pijn. Ik loop makkelijk 15 kilometer. Na het verwijderen van het frame heb ik veel geoefend om mijn voet recht en in een hoek van 90 graden te plaatsen. Ikk kan heet iedereen aanraden want het heeft mij mijn beweegelijkheid teruggegeven.


Geschreven door: Hilde op Vrijdag 1 Juni 2018 om 23:01 Ongepaste reactie?

Ik heb in 2013 een enkeldistractie ondergaan. Bij mij duurde de behandeling 7 weken. Helaas bij mij geen goed effect en een jaar later heb ik een enkelprothese gekregen.
Toch heb ik geen spijt dat ik het geprobeerd heb. Het is wel een zware behandeling


Geschreven door: Regina op Dinsdag 30 April 2019 om 16:11 Ongepaste reactie?

Hoi Bridget,waar heb jij een enkeldistractie ondergaan als ik vragen mag?In welk ziekenhuis.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)