Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

alex2505

Geschreven op: Vrijdag 22 September 2017 om 19:56
Ongepast of beledigend?

Hallo, Ik moet na een periode van 11 jaar met een enkelprothese gelopen te hebben, mijn prothese laten verwijderen en m''n voet-enkel laten vastzetten smiley Heeft iemand ervaring met het vastzetten van de enkel na een enkelprothese ?? Dat zal wel iets anders zijn dan gewoon vastzetten omdat er een stuk ( waar de prothese zat ) moet opgevuld worden ?
dank bij voorbaat smiley 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: edmund op Vrijdag 27 Oktober 2017 om 14:55 Ongepaste reactie?

Hi Alex2505

Gelukkig geen ervaring mee maar "Wright" heeft implantaten die een oudere cq mislukt implantaat kunnen vervangen.
Zelf zoek ik naar een plek waar de Wright Inbone gedaan kan worden maar er in in Nederland geen structuur om iets te vinden. Ik ben nog zoekende, naar de US is een optie maar wel een kostbare


Geschreven door: Hooijmans32 op Zaterdag 23 Juni 2018 om 11:31 Ongepaste reactie?

Ga naar het slotervaart ziekenhuis


Geschreven door: yvonne op Donderdag 16 Augustus 2018 om 15:52 Ongepaste reactie?

hallo Alex,
In 2015 is mijn enkelprothese verwijderd in de st. Maartenkliniek. Het is opgevuld met donorbot zodat je been evenlang blijft. Het wordt vastgezet en dan kan je je enkel niet echt meer bewegen...alleen je voorvoet nog. Bij mij liep het tegen omdat mijn lichaam niet echt het donorbot accepteerde waardoor een tweede operatie gedaan is met opnieuw donorbot maar ook met eigen bot. Dit is bij mij nog niet helemaal vastgegroeid maar dat wil niet zeggen dat het bij jou ook zo is. Let wel op als je het laat doen dan ze echt het goed opvullen, want bij een "fysio-collega" hebben dat niet gedaan en zij heeft dus een beenlengte verschil van ruim 2 centimeter. De operatie valt reuze mee maar je moet er wel weer een tijd voor opzetten.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)