Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Enkel.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Enkel.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Henk v d berg

Geschreven op: Woensdag 12 Juli 2017 om 11:29
Ongepast of beledigend?

Heb twee weken geleden enkel breuk op gelopen .plaat er in gezet .wat is de herstel ? Hoe lang duurt dat ? Graag ervaring wil ik van andere  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Sandert op Zondag 17 Juni 2018 om 13:29 Ongepaste reactie?

Beste Henk,
Ik heb vorig jaar oktober mijn enkel gebroken op 3 plaatsen, namelijk 1x diagonaal de fibula en 1x diagonaal de tibia en in dit bot is ook intra-articulair een breuk onstaan die onderin het bot uitkomt op het bovenste spronggewricht. In mijn been werd ook een plaat met totaal 9 schroeven gemonteerd. Ik kan je vertellen dat ik nu nog steeds met krukken loop en dat de stabilisatie van een enkel ongeveer 1 jaar nodig heeft. Dit is een gemiddelde en heeft ook te maken met je leeftijd. Ik ben zelf 67. Tevens is er nu in het gewricht tussen tibia en talus een artrose ontstaan die ervoor zorgt dat ik waarschijnlijk over een poos mijn voet vast moet laten zetten. Ik wou dat ik beter nieuws voor je had maar dit is voor mij de realiteit........


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Enkel.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)